Image-Enter

Utorak, 07 Lipanj 2016 00:57

Toshiba SOLID STATE DRIVE - Q300 više od tvrdog diska

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ako računalo ne može pratiti vaš tempo, vrijeme je da ga nadogradite pomoću Toshibina SSD memorijskog diska Q300.

 

 

SOLID STATE DRIVE - Q300

VIŠE OD TVRDOG DISKA

Ako računalo ne može pratiti vaš tempo, vrijeme je da ga nadogradite pomoću Toshibina SSD memorijskog diska Q300. Uz izbrisivu memoriju od 3 bita po ćeliji i jedinstvenu tehnologiju Toshibina kontrolera doživjet ćete brzo pokretanje i brze odzive sustava. SSD Q300 fantastična je nadogradnja kojom ćete povećati performanse i u uredu i izvan njega.

 


 

PERFORMANSE ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU

Nadogradite na brz i učinkovit Toshibin SSD memorijski disk Q300 kapaciteta do 960 GB zahvaljujući tehnologiji izbrisive memorije od 3 bita po ćeliji. SSD memorijskim diskom skraćuje se vrijeme pokretanja operacijskog sustava i znatno ubrzava odziv. To znači da možete više uživati u sadržajima koje pregledavate i stvarate.

 


 

POTAKNITE SVOJU KREATIVNOST

SSD memorijski disk Q300 koristi izbrisivu memoriju od 3 bita po ćeliji kojom maksimizira kapacitet pohrane, a da se time ne smanjuje brzina. Zahvaljujući velikoj brzini i tehnologiji Adaptive Size SLC Write Cache, sustav će imati brži odziv no ikad prije. Već od prvog pokretanja osjetit ćete brže pregledavanje weba, razmjenu e-pošte, reprodukciju medijskih sadržaja, igranje nezahtjevnih igara i drugih sadržaja

 


 

KORAK ISPRED

Podrška za potpuno brisanje održava velike brzine pisanja time što unaprijed prazni nepotrebno pohranjene podatke. Kad je potrebno pohraniti nove podatke, prostor je potpuno čist da bi operacije mogle biti brze.

 


 

PRIPREMA ZA VEĆE BRZINE

NCQ (Native Comman Queuing) tijekom rada poravnava naredbe da bi se optimizirao pristup SSD memorijskom pogonu. Time se dodatno ubrzavaju performanse čitanja/pisanja podataka.

 


 

KVALITETA U KOJU SE MOŽETE POUZDATI

Toshiba je izmislila izbrisivu memoriju i zaslužila svjetski ugled u izradi visokokvalitetne tehnologije. Toshibini SSD memorijski diskovi utemeljeni su na tehnologiji NAND izbrisive memorije i obuhvaćaju Toshibine kontrolere kojima se postižu vodeće razine performansi i pouzdanosti. Uz to nudimo i jamstvo do tri godine jer smo uvjereni u njihovu dugovječnost.

KVALITETA U KOJU SE MOŽETE POUZDATI

 

 

 

Image Enter vam preporučuje:  Toshiba SSD Q300, R550/W450, 120GB,7mm,2.5" - 389,00 kn

 

Pročitano 1187 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Lipanj 2016 01:54
Molim prijavite se ako želite komentarati