PARTNERPRINT PORTAL

U suradnji s našim ekskluzivnim partnerima,
možemo Vam ponuditi samo najbolja i beskompromisna rješenja.

Tvrtka IMAGE ENTER d.o.o. osnovana je 20.03.2003. godine i bavi se prodajom, održavanjem i nabavkom IT opreme vodećih svjetskih brandova.

Nakon 17 uspješnih godina na dinamičnom tržištu, IMAGE ENTER je prepoznat kao pouzdan partner s kontinuiranim razvojem IT rješenja na području Republike Hrvatske te isporukama opreme i usluga u Srbiji, Makedoniji, BiH, Francuskoj i Malti.

Trenutno, zaposleno je 12 djelatnika s tendencijom rasta te prosječnim prihodom od 10 milijuna kuna s 900 registriranih kupaca naših rješenja i usluga.

Širenjem našeg poslovanja, u veljači 2018. većinski vlasnik tvrtke IMAGE ENTER postaje distributer svjetski poznatih proizvođača potrošnog materijala i IT produkata, Eurotrade d.o.o. Rovinj.

Spajanjem dviju tvrtki broj djelatnika konsolidirano se povećava na 100-tinjak od kojih je ukupno 12 djelatnika na poslovima IT održavanja i servisiranja. Integracijom, IMAGE ENTER dobiva nove servisne točke: Zagreb, Rovinj, Split, Osijek, Varaždin, što nam omogućuje visoku dostupnost SLA ugovora.

Eurotrade kao većinski vlasnik omogućuje nam stabilnost i pouzdanost te svojom logistikom omogućuje isporuke IT opreme na lokacije naših krajnjih korisnika preko svojih distributivnih centara.

Tvrtka IMAGE ENTER zastupa najveće svjetske brandove u IT industriji, što nas svrstava u sam vrh ponude i rješenja:

HP

Enterprise partner
Premium partner za ispisna rješenja

Lenovo

Business partner

Microsoft

Silver status partner

Fortinet

Partner

Aruba

Mrežni partner

Epson

Gold business partner

Xerox

Business partner

Image Enter

Vaš partner

Naša adresa 

Image Enter d.o.o.
Ivanovčanska 4a
43000 Bjelovar

OIB: 86357741882
MB: 1702106

Kontakt

Email: info@image-enter.hr
Tel. 043 22 1 7 00
Fax 043 22 17 01DIJELITE OVU STRANICU!

Image Enter

Mobirise web software - More