ZAŠTO JE NAJAM OPREME IZVRSNA POSLOVNA ODLUKA

Najam opreme, Image Enter

Financiranje informatičke i uredske opreme putem operativnog najma

Poštovani partneri,

Image Enter vam nudi novi oblik financiranja opreme koji vam donosi značajne prednosti pred klasičnim načinima kupovine.

Današnja poduzeća pod velikim su pritiskom razvijanja inovacija kako bi održale svoju konkurentnost. Da bi ispunili tu potrebu, sve veći broj poduzeća koristi najam za nabavu najnovije i najbolje informatičke opreme: od telekomunikacijskih sustava do servera i prijenosnih računala.

Najam opreme je dostupan samo za pravne osobe na period minimalno 60 dana.

Nabavite li informatičku opremu izravnom kupovinom, razdoblje amortizacije obično je pet godina. Najam ubrzava efektivni porezno priznati životni vijek, što vam konstantno omogućuje korištenje najnovije tehnologije. Time što vam omogućuje pravovremenu dostupnost novih tehnologija, uz najam ćete se lakše prilagoditi novim tržišnim imperativima. To donosi bitno veću fleksibilnost, ne samo u smislu tehnologije, nego što je još bitnije i u financijskom smislu.

Štoviše, odlučite li se za najam, u cijelosti izbjegavate vezivanje dragocjenog kapitala.

To je bitno pogotovu za tvrtke kojima je potrebna relativno visoka likvidnost. Dok ste se prije možda osjećali prisiljeni nastaviti s uporabom opreme dulje no što biste željeli, kod najma niste vezani na dugotrajno razdoblje amortizacije.

Druga velika prednost je to što je najam jednako dobar kao gotovina kada su u pitanju popusti, primjerice za avansno plaćanje. Upravo se zato brojni poduzetnici odlučuju za najam, čak i kad on ne nudi porezne pogodnosti, ali im omogućuje pregovaranje s dobavljačima kao da plaćaju gotovinom.

Minimalna ukupna vrijednost unajmljene opreme je 4.000 kn + PDV. Minimalna vrijednost opreme dobiva se zbrajanjem svih uređaja u najmu.

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto!

Nakon vašeg zahtjeva, odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000,00 kn .


Prednosti financiranja putem najma opreme

  1. najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak, a ne kao obaveza
  2. ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke
  3. ne pogoršavate vaš kreditni rejting
  4. bez učešća u financiranju
  5. fiksna najamnina u HRK valuti (nema valutnog rizika)
  6. nema promjena u uvjetima financiranja
  7. nije potrebno ugovarati policu osiguranja
  8. robu preuzimate u kratkom roku

Jednostavno do najma

Nudimo financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima. Ponosni smo što svojim klijentima možemo ponuditi pouzdano i sigurno partnerstvo.

Malim i srednjim poduzetnicima omogućujemo najam potrebne opreme na jednostavan način, umjesto njene kupnje i vezivanja dragocjenog kapitala u opremu.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo najveću važnost, neovisno radi li se o našim specijaliziranim partnerima u prodaji ili klijentima. Svjesni smo da svi naši partneri i klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izazove rješavamo pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Ponosni smo na naše osobno savjetovanje i pomoć u osiguravanju rješenja Vaših trenutnih i budućih poslovnih zahtjeva. Neovisni smo o ponuđačima i bankama te pružamo financijske uvjete koji vam nude najveću fleksibilnost.

PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE POTREBE

VAŠ PRVI IZBOR

Najam Xerox pisača

Najpovoljniji najam fotokopirnih uređaja svih kategorija

PRODAJA, NAJAM, SERVIS I ODRŽAVANJE INFORMATIČKE OPREME I POTROŠNOG MATERIJALA UZ JMSTVO KVALITETE

Najam i prodaja pisača
Brother, Epson, Xerox pisači

Naša adresa 

Image Enter d.o.o.
Ivanovčanska 4a
43000 Bjelovar

OIB: 86357741882
MB: 1702106

Kontakt

Email: info@image-enter.hr
Tel. 043 22 1 7 00
Fax 043 22 17 01DIJELITE OVU STRANICU!

Image Enter

Page was made with Mobirise